I InnlandsMarkedets ånd er fokuset på mat og de gode, kortreiste råvarene. På næringsfrokosten møter du Heidi Hemstad fra Ousdal Gård, som deler sin historie. Den er rik på erfaringer om hvordan lykkes med bygging av merkevare, markedsføring og salg til lokale og nasjonale kunder.

Lidenskap, kvalitet, håndverk og verdien av de gode råvarene er en viktig drivkraft. For Ousdal Gård startet det hele lokalt, i 2007, i samarbeid med Baker Kristiansen. Gårdens økologiske spelt leveres i dag blant annet til Baker Kristiansen og Baker Hansen. Det selges hver dag speltbrød med mel fra Ousdal gård i Moelv, Brumunddal, Oslo og Tromsø.

Gården leverer også økologisk havre til den økologiske merkevaren "Kolonihagen" som selges i Rema 1000 butikkene. Gårdens økologiske kjøtt leveres til noen utvalgte restauranter og utsalg i Oslo og direkte til forbrukerne.

 

For å kunne drive på en bærekraftig måte, med høy dyrevelferd og topp kvalitet er gården helt avhengig av kunder som har de samme verdiene som dem selv. Nært, enkelt og ekte i alle ledd gir resultater! 

 

På næringsfrokosten møter du Heidi Hemstad fra Ousdal gårdwww.ousdalgard.no  og Trude Bergundhaugen fra Baker Kristiansen, www.bakerkristiansen.no. Her får du både høre om og smake på det vellykkede samarbeidet.

 

Tid: Fredag 25. august, kl. 08:30, frokost serveres fra kl. 08:00.

Sted: InnlandsMarkedet, Herredshuset i Moelv.

 

Frokostmøtet er gratis. Meld deg på HER.

Påmeldingsfrist fredag 18. august 2023.

 

Velkommen!