Velkommen til en engasjerende start på dagen med kortreist frokost fra Ringsaker.

Tid: Fredag 30. august, kl. 08:30, frokost fra kl. 08:00
Sted: Garveriet, Storgata 119, Moelv,

Anders Nordstad er tidligere generalsekretær i Norsk Bonde- og Småbrukarlag, har jobbet med internasjonal matvarehandel og han har hatt ansvar for Orklas soyaeventyr i Brasil. Han vant matprisen, årets formidler i 2022 og Beredskapsprisen i 2023.

Anders viser oss systemet rundt matproduksjon på en måte som de færreste kjenner til. Han formidler livsviktig informasjon om det viktigste vi alle deler, nemlig maten vår. Anders deler sin inngående forståelse av matindustrien og formidler matsystemets skjulte sider på en forståelig måte, slik at vi alle kan ta bedre og mer bevisste valg. Han stiller også spørsmål ved hvorfor den norske matproduksjonen stadig blir mindre lønnsom for de som faktisk skaper verdien, og påpeker den betydelige makten dagligvarekjedene har med sin kontroll over hvilke produkter som fylles på i hyllene. Det handler om makt og det handler om penger.

Anders er en aktiv formidler med nærmere 90.000 følgere på FB og Instagram under navnet Anders Nordstad Blogg - , hvor han belyser norsk mat, landbruk og matsystemer på en tydelig måte.

Frokostmøtet er gratis, men vi ønsker påmelding i forbindelse med serveringen.

Påmelding

Meld deg på næringsfrokosten under Innlandsmarkedet

Frist for påmelding er  fredag 23. august 2024. Velkommen!